Parkareto στην:

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Συχνές Ερωτήσεις

Καλωσορίσατε στο Parkareto.gr Εδώ θα βρείτε απαντήσεις, για τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις όσων αφορά τη λειτουργία και τους γενικούς όρους των αγορών. Σε κάθε περίπτωση αν δεν καλύπτεστε από τις παρακάτω απαντήσεις Επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Καλές Αγορές!!

Μπορώ να προσκαλέσω όποιον θέλω για να πάρει την προσφορά;  

Φυσικά! Μπορείτε να προσκαλέσετε όσους φίλους θέλετε, ώστε να γίνουν μέλη του www.Parkareto.gr  και να κάνουν και αυτοί χρήση της προσφοράς, αγοράζοντάς την. Άλλωστε, όσο περισσότεροι εκδηλώνουν ενδιαφέρον για κάποια προσφορά, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες η προσφορά αυτή να ενεργοποιηθεί.

Τι πρέπει να κάνω εάν μου αρέσει η σημερινή προσφορά;  

Είναι απλούστατο! Πατήστε το κουμπί δείτε το και στη συνέχεια το κουμπί Αγόρασε το πριν λήξει χρονικά η προσφορά. Στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός ατόμων που ενδιαφέρονται για να αγοράσουν την προσφορά αυτή, στην πιστωτική σας κάρτα θα δεσμευτεί το ποσό και εσείς θα λάβετε μέσω email τις οδηγίες εκτύπωσης του κουπονιού (εντός 1 ημέρας και μετά τη λήξη της ενεργοποιημένης προσφοράς). Εάν ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός ατόμων δεν συμπληρωθεί, η προσφορά δεν είναι ενεργή και, φυσικά, δεν χρεώνεστε τίποτα. Για το λόγο αυτό προσκαλέστε γνωστούς και φίλους η αγοράστε την προσφορά με την μορφή δώρου, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε την προσφορά!  

Τι γίνεται όταν για μια προσφορά δεν συμπληρωθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός ενδιαφερόμενων ατόμων;  
 
Στη Σπάνια αυτή περίπτωση, η προσφορά δεν είναι ενεργή και εσείς δεν χρεώνεστε απολύτως τίποτα.

Τι είναι το www.Parkareto.gr;  

Το www.Parkareto.gr σας προσφέρει απίστευτες προσφορές σε υπηρεσίες ή προϊόντα .Οι εκπτώσεις που εξασφαλίζουμε καθημερινά για εσάς είναι οι μεγαλύτερες και δημιουργούνται για να έχετε όλοι εσείς την ευκαιρία να επισκευτείτε καταστήματα και επιχειρήσεις για την όρεξη την ευεξία και διασκέδαση σας που υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήταν προσιτό.

Πρέπει να χρησιμοποιήσω το κουπόνι του www.parkareto.gr που αγόρασα την ίδια ημέρα; 

Όχι! Κάποια κουπόνια έχουν μεγάλη διάρκεια εξαργύρωσης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιηθούν αμέσως. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την επόμενη ημέρα της αγοράς τους, εκτός και αν η προσφορά αναφέρει κάτι άλλο.

Μόλις αγόρασα ένα κουπόνι, τι πρέπει να κάνω;  

Mέσα σε λίγη ώρα θα λάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει την επιτυχημένη ή όχι δέσμευση του ποσού από την πιστωτική σας κάρτα. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της προσφοράς και εφόσον αυτή είναι επιτυχής, θα λάβετε εντός 1 ημέρας και μετά τη λήξη της ενεργοποιημένης προσφοράς ένα email με οδηγίες για την εκτύπωση του κουπονιού. Πρέπει οπωσδήποτε να δηλώνετε τα πραγματικά στοιχεία σας, καθώς κατά την εξαργύρωση του κουπονιού υπάρχει περίπτωση να γίνει ταυτοποίηση με ένα δημόσιο έγγραφο (Ταυτότητα ή Διαβατήριο). Για περισσότερα δείτε και τους όρους χρήσης.

Μπορώ να αγοράσω ένα κουπόνι για να το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος, φίλος ή συγγενής κ.τ.λ. ή να το δωρίσω κάπου;  

Εάν οι όροι της προσφοράς το Επιτρέπουν ( Πολλαπλά κουπόνια ανα χρήστη ) Αρκεί στο κουπόνι να αναγράφεται το όνομα του ατόμου που θα το εξαργυρώσει! Κάποιες προσφορές σας δίνουν τη δυνατότητα αγοράς περισσότερων του ενός κουπονιών της προσφοράς ημέρας. Αναζητήστε αυτή την πληροφορία στα στοιχεία της συγκεκριμένης προσφοράς.

Μπορώ να αγοράσω περισσότερα από ένα κουπόνια της σημερινής προσφοράς;  

Κάποιες προσφορές σας δίνουν τη δυνατότητα αγοράς περισσότερων του ενός κουπονιών της προσφοράς ημέρας. Αναζητήστε αυτή την πληροφορία στα στοιχεία της συγκεκριμένης προσφοράς.

Τι είδους κάρτες γίνονται αποδεκτές;  

Υποστηρίζονται όλες οι πιστωτικές, προπληρωμένες και χρεωστικές (εκτός από MasterCard Maestro) κάρτες VISA και MasterCard ανεξάρτητα εκδότριας τράπεζας (η εκδότρια τράπεζα μπορεί να είναι εντός ή εκτός Ελλάδας). Επίσης υποστηρίζονται όλες οι corporate πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες με δυνατότητα ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Πρέπει να έχω κάτι μαζί μου για να εξαργυρώσω το κουπόνι;  

Εφόσον λάβετε email από το www.Parkareto.gr τις οδηγίες για την εκτύπωση του κουπονιού σας, πρέπει να το εκτυπώσετε, να το έχετε μαζί σας την ημέρα που θα το εξαργυρώσετε και να το δώσετε στον υπάλληλο που θα σας εξυπηρετήσει. Πολύ σημαντικό κατά την εξαργύρωση είναι να έχετε μαζί σας και την Ταυτότητα ή το Διαβατήριό σας, ώστε να γίνει η απαραίτητη ταυτοποίηση. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να ενημερώσετε το κατάστημα προτού πάτε για να αποφύγετε τυχόν καθυστερήσεις.

Μπορώ να συνδυάσω το κουπόνι μου με άλλες προσφορές του καταστήματος;  

Όχι, εκτός αν το κουπόνι του www.Parkareto.gr αναγράφει κάτι τέτοιο.

Θα χρεωθώ αν γίνω μέλος του www.Parkareto.gr;  

Όχι, η πρόσβαση στο site είναι 100% δωρεάν. Θα χρεωθείτε μόνο όταν το κουπόνι για το οποίο εκδηλώσατε ενδιαφέρον, φτάσει τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό αγοραστών. Τα κουπόνια έχουν ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο λήξης, οπότε όταν δείτε κάτι που σας ενδιαφέρει… μη διστάσετε και εκδηλώστε ενδιαφέρον και να το συστήσετε σε γνωστούς και φίλους!

Είναι το www.parkareto.gr ασφαλές για να κάνω συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας;  

Εντελώς ασφαλές! Η συναλλαγή σας γίνετε μέσω της σελίδας της Eurobank η οποία διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ασφαλείας (SSL).
 
Αγόρασα ένα κουπόνι, αλλά δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω, μπορώ να σας το επιστρέψω;  

Ναι! Φυσικά και μπορείτε. Από την ημερομηνία αγοράς του κουπονιού, μπορείτε μέσα σε 14 ημέρες να το επιστρέψετε και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω στο ακέραιο, με την προϋπόθεση ότι δεν το έχετε εξαργυρώσει φυσικά. Για να ακυρώσετε το κουπόνι σας στείλτε μας email στο a.balodimos@parkareto.gr αναφέροντας το τηλέφωνό σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Πρέπει να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε ακύρωση κατά τη διαδικασία της προσφοράς. Αν θέλετε μπορείτε να το ακυρώσετε μετά την ενεργοποίησή του.

Έχω εταιρεία, πώς μπορώ να βάλω μια προσφορά μου στο www.parkareto.gr 

Επιβάλλεται!! Και είναι πανεύκολο! Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Λίγα λόγια για το Parkareto.gr!

To Parkareto.gr είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία στον χώρο των προσφορών μέσω του διαδικτύου.

Έχετε την δυνατότητα σαν απλός χρήστης να αγοράζετε καθημερινά μοναδικές προσφορές και σαν επιχειρηματίας να προβάλετε διαφημιστικά την επιχείρησή σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

10 Χρόνια στον χώρο της διαφήμισης μας δίνουν τα κατάλληλα εφόδια για να προωθήσουμε σωστά και χωρίς κανένα κόστος την επιχείρησή σας. Το Parkareto.gr απαρτίζεται από μια εξειδικευμένη ομάδα ανθρώπων που με αφοσίωση και επαγγελματισμό σας δίνουν καθαρές και απλές λύσεις για την επιτυχημένη διαφημιστική προώθηση σας.

Μελετάμε και αξιολογούμε τις ανάγκες κάθε επιχείρησης ξεχωριστά δίνοντάς της το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έτσι απλά αυξάνετε το πελατολόγιο σας χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο!

Αν Θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

1. Επικοινωνήστε μαζί μας.

2. Προσφέρετε μία υπηρεσία ή προϊόν σας με τουλάχιστον 50% έκπτωση.

3. Ετοιμάστε κάποιες αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες τις επιχείρησής σας, το λογότυπό σας (σήμα της εταιρίας) και κάποιο συνοδευτικό κείμενο (προφίλ, πληροφορίες προσφερόμενης υπηρεσίας κλπ.)

Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς!